Cloudian behaalt certificering voor compatibiliteit met Cisco en verkrijgt de status van Preferred Solution Partner

cloudianstorage400Foster City, Californië – 7 september 2015 – Cloudian, Inc. maakt vandaag bekend dat zijn softwareoplossing HyperStore is gecertificeerd voor compatibiliteit met de rack servers Cisco UCS C240 M4 en Cisco UCS C3160 M4. Cloudian heeft daarnaast de status van Preferred Solution Partner verkregen binnen het Cisco® Solution Partner Program. The Internet of Everything (IoE) blijft mensen, processen, data en ‘dingen’ samenbrengen die de relevantie van netwerkverbindingen vergroten. Als lid van het Cisco® Solution Partner Program is Cloudian in staat om snel oplossingen te ontwikkelen en te implementeren die de mogelijkheden, de prestaties en het beheer van netwerken verbeteren, zodat organisaties meer waarde uit IoE kunnen halen.

Cloudian HyperStore biedt in combinatie met de rack servers Cisco UCS C240 M4 en Cisco UCS C3160 M4 met Red Hat Enterprise Linux een uitmuntende prijs/prestatie-verhouding. Cloudian heeft daarnaast samen met Cisco nieuwe referentiearchitecturen ontwikkeld die kunnen worden ingezet voor diverse gebruiksscenario’s. Voorbeelden zijn het bestandsynchronisatie en -uitwisseling, een betere samenwerking tussen verschillende fysieke vestigingen, back-ups en archivering van bestanden, gegevensopslag in private clouds, secondaire opslag voor Citrix’ CloudPlatform en OpenStack en het analyseren van big data.

“Bedrijven hebben behoefte aan flexibele, integrale en robuuste systemen die veilige, optimaal schaalbare en toegankelijke mogelijkheden voor gegevensopslag bieden”, aldus Fred Smith, vicepresident OEM Sales bij Cloudian. “Om hierin te voorzien doen zij een beroep op Cisco UCS en Cloudian HyperStore voor opslag op objectniveau. Dit resulteert in een stabiele storageomgeving die superieure prestaties tegen lage kosten biedt.”

Via het Cisco Solution Partner Program, dat deel uitmaakt van het Cisco Partner Ecosystem, bundelt Cisco zijn krachten met onafhankelijke hardware- en softwareleveranciers om gezamenlijke klanten te voorzien van geïntegreerde oplossingen. Als Preferred Solution Partner heeft Cloudian een certificering behaald voor compatibiliteit met meerdere oplossingen van Cisco en is het in staat om klanten 24/7 ondersteuning bieden. Meer informatie over Cloudian is beschikbaar op Link.

Over Cloudian:
Cloudian is een in Silicon Valley gevestigd softwarebedrijf dat zich specialiseert in slimme storage-oplossingen van grootzakelijke kwaliteit. Het paradepaardje binnen zijn aanbod, Cloudian HyperStore®, is een met S3 compatibel storage-platform waarmee providers en grote ondernemingen betrouwbare, betaalbare en schaalbare hybride cloud- oplossingen voor ICT-opslag kunnen ontwikkelen. Meer informatie over de referentiearchitectuur van Cloudian HyperStore en Cisco UCS C240 M4 is hier te vinden. Voor meer informatie over Cloudian HyperStore .

*De certificering van compatibiliteit vond plaats op basis van Interoperability Verification Testing en Cisco Validated Design. Hierbij werden typische klantenconfiguraties gesimuleerd. Deze certificering maakt geen einde aan de noodzaak om de oplossingen op locatie te testen en de interoperabiliteit met de aanwezige omgeving te verifiëren.

Reacties zijn gesloten.