Comtrade maakt Nutanix beter

Met de komst van de nieuwe lichting storage vendors, all flash en betere software leek de behoefte aan 3rd party oplossing minder noodzakelijk. De oplossingen voor everything storage zou immers uit een doos en van een leverancier komen. Comtrade Software lijkt die aanname onderuit te halen met Hycu.

Comtrade heeft namelijk een product in de markt gezet voor Nutanix omgevingen. Hycu is de naam en het is bedoeld voor het Nutanix enterprise cloud platform. Een schil over al het bestaande heen en tal van nieuwe mogelijkheden, zo laten de features zich het beste samenvatten.

Beter overzicht, beter beheer, betere snapshots en snellere recovery voor Nutanix omgevingen is wat Hycu mogelijk moet maken. De slimmigheid daarbij zit volgens de producent in het feit dat het dieper in individuele Vms kan kijken. Daardoor kan het beter keuzen voor bovenstaande maken.

De pay-off vat samen wat het opvallende is aan het aanbod en de positionering: Hycu verbetert de ROI van een Nutanix omgeving. Dergelijke claims komen weinig voor.

Share:

Reacties zijn gesloten.