Infortrend Technology door Gartner genoemd, maar dat is slechts deel van het verhaal

infortrend_400x400Infortrend Technology uit Taiwan laat middels een persbericht weten dat het door Gartner is opgenomen in het “Magic Quadrant for General-Purpose Disk Arrays”. Gelet op de waarde die delen van de markt hechten aan dat “label” is het begrijpelijk dat het bedrijf hier ook mee pronkt.

De vermelding schijnt vooral betrekking te hebben op de EonStor GS serie. Dat is een unified storage platform waarmee directe integratie met publieke cloud platforms mogelijk wordt. Verder kunnen dankzij de native cloud gateway bijdragen storage pieken snel en flexibel op te vangen.

Zonder meer interessant, maar wat iedere Nederlandse aanbieder van cloud services zou moeten opvallen is deze zin: “ direct integration with public cloud providers including Amazon Web Services (AWS), Microsoft Azure, Google Cloud platform as well as China’s Alibaba Cloud.”

Tot zover bekend is dit een van de eerste keren dat zo expliciet Alibaba wordt genoemd. Logische voor een bedrijf uit Taiwan, maar hier in EMEA is dat nog steeds een partij die bij weinigen op het netvlies staat

Share:

Reacties zijn gesloten.