Nieuwe Eonstor van Infortrend

Via de eigen kanalen heeft Infortrend de Eonstor GS3025B bekend gemaakt. Hierbij gaat het om een 2U appliance met 25 sloten voor 2,5” HDD/SDDs. Het bedrijf spreekt door de keuze voor flash en niet flash hiermee een ideale balans van budget en performance te kunnen leveren.

Daarbij is de Eonstor GS3025B niet uitsluitend bedoeld voor een quasi stand alone inzet. Twee quotes in de specificatiesheet wijzen daar op. De eerste is dat de totale storage opslag bij JOBD 375 schijven bevat, dus de machine is in staat gekoppeld te worden. Het tweede punt is nog interessanter: Infortrend spreekt van integratie met Se, Azure, Google en AliCloud. Daarmee positioneert het deze appliance als lokale component voor een hybride cloud inzet.

Andere zaken als screwless trays, modulaire kabels en 80 plus voedingen passen in het beeld van een product bestemd voor dedicated bedrijfstoepassingen. Voor datacenters en managed service providers lijkt de propositie minder geschikt. Met slechts drie dealers in Nederland is er ook weinig kans de hele markt te kunnen bestrijken.

Share:

Reacties zijn gesloten.