Trilio Data breidt ook in Europa uit

triliodata_400x400Tijdens de eind oktober gehouden OpenStack summit in Barcelona maakte Trilio Data de lancering van het product Triliovault 2.1 bekend. Dat is een oplossing voor data protectie, back-up en DR bestemd voor OpenStack omgevingen.

Zoals door alle vendoren van dergelijke diensten wordt gedaan, is ook Trilio Data overtuigt een betere RTO en RPO tijd mogelijk te maken dan de directe concurrentie. Basis daarvan is het grote aantal snapshots dat kan worden gemaakt en dat over verschillende systemen kan worden opgeslagen. Aardig gevonden is dat het bedrijf deze fijnmazigheid ook inzet om de angst bij migraties van legacy omgevingen weg te nemen.

Opmerkelijk op een heel andere manier is de uitbreiding van het partnerkanaal dat men voor ogen staat. Als onderdeel van de OpenStack community zijn er al banden met RedHat, VMware, NetApp en dergelijke. De nieuw opgetekende partner uit Europa is Advatech Sp. z o.o. uit Polen. Het gebeurt niet vaak dat landen in Oost Europa daar het voortouw nemen.

Share:

Reacties zijn gesloten.