Neutral Interconnect Days 2019

Aankondiging Neutral Interconnect Days 2019

Den Haag 29 augustus 2019 – NL-ix, een van de grootste en meest toonaangevende internet exchanges, houdt ook dit jaar weer een meerdaagse conferentie, Neutral Interconnect Days. Op 12 en 13 september zal het Scheveningse Kurhaus wederom de plek zijn waar honderden interconnect en peering deskundigen bijeenkomen.

De NL-ix conferenties zijn gestart in 2016. Dit jaar is de opzet van het programma gewijzigd. Dat blijkt ook uit de naam. Voor het eerst houdt NL-ix de Neutral Interconnect Days. Voorheen heetten de conferenties Neutral Peering Days.

Met de nieuwe naam onderschrijft NL-ix dat de markt verandert. Peering blijft bestaan, maar de vraag naar interconnectie is de afgelopen periode zeer sterk toegenomen. Zo sterk dat alle marktpartijen daar niet langer aan voorbij kunnen gaan.

Dat zal tijdens de #NID2019 ook blijken uit presentaties en workshops. Sprekers en deskundigen uit binnen en buitenland zullen de aanwezigen op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen. In het programma is volop ruimte gereserveerd voor discussies over die trends en wat de sector verder bezighoudt.

De Neutral Interconnect Days 2019 worden mede mogelijk gemaakt door

En de combinaties:

 

Toegang tot de NID 2019 is gratis (maximaal 2 deelnemers per organisatie).

Reacties zijn gesloten.