All Tech Conferences

Covid-19: wat is geschrapt of uitgesteld en wat gaat gewoon door?

Het is op dit moment onrustig in de IT sector, dat komt vooral omdat niemand precies weet dat de impact van Covid-19 op de business gaat zijn. In ieder geval is wel al duidelijk dat er veel minder beurzen te bezoeken zijn. Alltechconferences houdt bij wat er wordt uitgesteld, opschort en wat er gewoon doorgaat.

Annuleren

Op dit moment gaat er geen dagdeel (!) voorbij of er is weer een event dat via social media en de mail aangeeft helaas gedwongen te zijn op de rem te trappen. Zodra die melding bekend is zal menigeen aan de slag gaan hotelkamers en vervoer te annuleren. Voor exposanten is het helemaal aanpoten om de schade te minimaliseren.

Elders in de keten speelt het verhaal ook. Zonder beurzen zijn er minder sales en maketing mogelijkheden. Die afdelingen moeten dus ook aan de bak om op een andere manier in de buurt van de doelstellingen voor het lopende en komende kwartaal uit te komen.

Iedereen heeft er dus baat bij zo snel mogelijk te weten welke events op de schop gaan. Zelfs als het gaat om activiteiten waar men zelf niet direct bij betrokken is als exposant of bezoeker.

Alltechconferences

Alltechconferences is daarom voor iedereen een handige website. Naast de opsomming van alle voor de tech sector relevante events is er nu een live ticker met mutaties, waarbij wordt aangegeven of er sprake is van uitstel of afstel voor dit jaar door Covid-19.