DCD2019

Data Centre World Frankfurt en Technite

Sinds een week staat rechts op deze site een banner voor Data Centre World Frankfurt. De grootste bijeenkomst voor de datacentersector op het vaste land van Europa vindt dit jaar plaats op 13 en 14 november. Technite zal aandacht aan dit event besteden.

De datacenter sector is internationaal georiënteerd. Frankfurt is een van de vier peilers van FLAP (zie ook). Het is daarom een logische plek voor het organiseren van een event voor de sector. Closerstillmedia, het bedrijf achter Data Centre World, heeft goede ervaringen met Frankfurt. De goede bereikbaarheid van het congresgebouw en de grote thuismarkt staan garant voor grote aantallen bezoekers.

Techweekfrankfurt

Die bezoekers komen niet alleen uit Duitsland. In 2018 is de bijeenkomst, die wordt gecombineerd met andere IT gerelateerde vakbeurzen, door meer dan 6.000 mensen bezocht. Meer dan 500 daarvan kwamen uit Nederland. De bezoekers van de 2019 editie van DCW Frankfurt zullen ook dit jaar weer zien ook de exposanten en sprekers meer dan alleen de Duitse markt adresseren. Een aantal van de stand zal ook door Nederlandse teams worden bemenst.

Data Centre World Frankfurt biedt goede gelegenheid tot netwerken en de kennis op peil te houden. Toegang tot alle events die in het kader van de techweekfrankfurt in de Messe worden gehouden is gratis.