DCD2019

Data Centre World opent op 13-14 november haar deuren in Frankfurt

Data Centre World Conference and Exhibition 2019 vindt dit jaar plaats op 13-14 november in Frankfurt. Het jaarlijkse event is het grootste in zijn soort in West-Europa. De ideale plek voor IT-professionals om kennis en informatie te verzamelen over de belangrijkste onderwerpen in de datacenterbranche.

Data Centre World geeft professionals uit de datacenterindustrie toegang tot zeer waardevolle informatie en innovatie uit de sector. Tijdens de conferentie komen de belangrijkste onderwerpen uit de datacenterindustrie aan bod, zoals planning, constructie, beveiligde stroomvoorziening, airconditioning, energie-efficiëntie, hoge
beschikbaarheid, DCIM, fysieke beveiliging, brandbeveiliging, infrastructuurbeheer en meer.

De beurs trekt jaarlijks ruim 6.000 bezoekers uit de datacentergemeenschap dus dit is een optimale plek om te netwerken. Tijdens de tweedaagse expositie presenteren ruim 200 bedrijven uit de datacenterwereld zich waaronder toonaangevende aanbieders als ABB, Schneider Electric, Vertiv.

Topsprekers

Ook experts presenteren zich en delen hun ervaringen tijdens Data Centre World. De twee conferentiedagen bieden een uitgebreid programma van keynotes door topsprekers en er zijn paneldiscussies en break-out sessies onder leiding van deskundigen. [lijst met enkele topsprekers?] Enkele topsprekers zijn:

  • Armand Verstappen, manager ECG NOC van Ebay
  • Prof. Dr. Kristina Sinemus, ministerie van Digitale Strategie van de
    deelstaat Hessen
  • Maria Köhn, ministerie van Milieu, Natuurbehoud en Nucleaire Veiligheid
  • en vele anderen

 

Datacenter van de toekomst

Deelnemers aan Data Centre World krijgen ook de kans een kijkje te nemen in het datacenter van de toekomst. De beurs toont het 6th Generation Live Data Centre waar ruime mogelijkheden zijn om vragen te stellen en noviteiten te ontdekken.

Technologische innovaties

Steeds meer bedrijven, openbare instellingen en datacenteroperators nemen hun IT-infrastructuur in eigen hand. Ze bouwen zelf krachtige on-premis datacenters en vernieuwen en vergroten hun bestaande datacenters. Ook maken ze in toenemende mate gebruik van de technologische innovaties van serviceproviders. Voor deze professionals is vakkennis over een breed scala aan IT-onderwerpen dus uitermate belangrijk. Data Centre World wordt tegelijkertijd georganiseerd met enkele van ‘s werelds belangrijkste technologie-evenementen: Cloud Expo Europe, Cloud & Cyber Security Expo, Big Data World, Blockchain Technology World, Smart IoT en Devops Live.

Impressie

Het Data Centre World Frankfurt 2018 was een enorm succes. Bekijk hier een foto-impressie en de aftermovie.