Neutral Interconnect Days 2019

De Neutral Interconnect Days staan voor de deur

Over twee weken vinden voor het eerst in Scheveningen de Neutral Interconnect Days plaats. NL-ix organiseert deze tweedaagse bijeenkomst en het is de opvolger van de succesvolle Neutral Peering Days. Technite besteedt uiteraard aandacht aan dit event.

De afgelopen week is hier al de aankondiging van de Neutral Interconnect Days verschenen. Daar blijft het niet bij. Vorige week heeft ook een interview met Jan Hoogenboom, de oprichter en CEO van NL-ix plaatsgevonden. Daar heeft geleid tot twee artikelen die later deze week en komende maandag zullen verschijnen. In de interviews gaat in Hoogenboom op de redenen van de naamswijziging, trends en de komst van nieuwe groepen gebruikers van de NL-ix diensten.

Wie de interviews leest begrijpt beter dat de oproep van Hoogenboom geen loze kreet is. De markt is écht over meerdere assen in beweging. Het zou echt zonde zijn die ontwikkeling te onderschatten of te laat doorkrijgen dat er wat aan de hand is.

De Neutral Interconnect Days zijn even laagdrempelig als de Neutral Peering Days. Dat betekent dat registratie en toegang tot de bijeenkomsten in het Scheveningse Kurhaus gratis is (*). Wie zich nog niet heeft opgegeven kan dat hier doen.

Technite zal op de #NID2019 aanwezig zijn en verslag doen.

(*) max 2 deelnemers per bedrijf