HITB Online Ad 2020 - HitB2020

Dienstmededeling: Hack in the Box 2020 – Amsterdam HitB2020

HitB2020Van 20 tot en met 24 april 2020 wordt in Amsterdam HitB2020, de 11e editie van Hack in the Box gehouden. Ook dit jaar zal Technite weer ter plekke zijn en verslag doen.

Na de 10e en daarmee jubileum editie in de Beurs van Berlage keert HitB nu weer terug naar het verderop gelegen Krasnapolsky hotel. Het programma bestaat uit meerdaagse trainingen en een groot aantal talks. Het programma staat inmiddels online.

HitB2020 Amsterdam telt 3 keynote sprekers en de meer dan 25 sprekers van de losse tracks. Het is dus wederom de garantie voor een omvangrijke en interessante conferentie. Technite.nl probeert vooraf reeds met enkele sprekers in contact te komen voor korte interviews. Lezers, die nog niet eerder een HitB conferentie hebben meegemaakt en geïnteresseerd zijn kunnen op die manier een beeld krijgen van wat er in het Krasnapolsky staat te gebeuren.

Er zijn nog twee andere manieren om een indruk te krijgen van de opzet van de HitB2020 conferentie. De eerste is de artikelen over de voorgaande edities op Technite.nl lezen. De andere is de slides en of video opnames van de voorgaande edities te kijken.