HITB 2020

HITB Lockdown Livestream vervangt HITBSecConf2020

HITBZojuist is bekend gemaakt dat er vervanging voor HITBSecConf2020 komt in de vorm van HITB Lockdown Livestream. Op 25 en 26 april zullen talks van de geplande en helaas geschrapte bijeenkomst via video worden aangeboden.

Alternatief

Conferenties uitsluitend als video stream aanbieden gebeurt op dit moment wel meer. Voor HITB wordt het een primeur. Het programma, dat inmiddels online staat, is goed gevuld. De talks zullen iedereen die zijn ticket voor Amsterdam al had geregeld of nog overwoog bevallen. Wat dat betreft is de HITB Lockdown Livestream een waardig alternatief en interessant voor de echte conferentie.

De mix van talks is goed geslaagd. De lezers van Technite wijzen we speciaal op deze twee:

  • Ryan Sherstobitoff – The DNA of Hidden Cobra – A Look at a Nation State’s Cyber Offensive Programs
  • Fyodor Yarochkin – Breaking and Securing Cloud Platforms

Hier wordt ingezoomd om bestaande problemen van omgevingen die elke provider of datacenter moet herkennen. Het toont aan dat ook de virtuele editie van HITB voor deze bedrijven de moeite van het kennen waard is.

Twee dagen

De virtuele 2020 editie van de Hack in the Box Amsterdam Conference zal twee dagen duren. Elk van de talks duur maximaal een uur. Tussen de middag is er een uur pauze, wat een reminder is dat de virtuele bezoeker wel aan de inwendige mens moet denken.