Acronis CyberFit Summit

Noteer de datum: 27-28 november, Acronis #CyberFit Summit, Yas Island Rotana, Abu Dhabi

Op 27 en 28 november van dit jaar organiseert Acronis de tweedaagse #CyberFit conferentie. Als locatie is gekozen voor Yas Island Rotana, Abu Dhabi. De conferentie is bedoeld voor bestaande en nieuwe partners van Acronis.

De eerste dag van de Acronis #CyberFit Summit staat in het teken van trainingen en het verkrijgen van de Acronis certificering. De tweede dag start met keynotes, gevolgd door demo’s van het Acronis Cyber Platform, Acronis Cyber Protect en de Acronis Cyber Infrastructure. Verder zijn er presentaties van case studies en panel discussies. Daarnaast zijn er ook nog twee tracks met trainingen.

Met de tweedaagse conferentie stelt Acronis de resellers in staat de producten en diensten nog beter te leren kennen. Daarnaast legt het uit hoe het kanaal optimaal kan inspelen op de toenemende klantvraag naar meer en vooral betere cyber beveiliging. Daar kiezen voor Acronis betekent goede oplossingen en tevreden klanten. Klanten die #CyberFit zijn staan garant voor lagere churn en een gezonde omzetgroei.

Tijdens de #CyberFit summit is er ook de gelegenheid kennis te maken met Manchester City Football Club en het ROKiT Williams Formula One team. Zij vertellen graag wat data voor hen betekent en hoe Arconis producten en diensten er voor zorgen dat die data optimaal beschermd is.

Aangezien de #CyberFit summit vlak voor de Formule 1 Abu Dhabi Grand Prix wordt gehouden heeft Acronis voor deelnemers aan de summit corporate suite passes en grandstand tickets tegen gereduceerde prijzen.

Meer weten en gratis registeren: ga naar https://acronis.events/abudhabi2019/