Hardwear_io2019

Over een week begint Hardwear.io – de 2019 editie

Over minder dan een week start in Den Haag de driedaagse training van Hardwear.io, editie 2019. De training wordt ook nu weer gevolgd door een tweedaagse conferentie waarbij tientallen sprekers uit binnen- en buitenland de aanwezigen zullen bijpraten over hun laatste bevindingen.

Traditiegetrouw vinden zowel de trainingen als de conferentie in het NH Hotel aan het Prinses Margrietplantsoen. Die plek is uitstekend bereikbaar met het OV. Station Den Haag LOI is op vijf minuten lopen afstand. Den Haag CS is een kwartier lopen.

Met een week te gaan zijn er nog plaatsen beschikbaar voor zowel de trainingen als de conferentie. Zoals elk jaar is er voor de conferentie een extra voordelige studententicket. Hardwear en de aanwezigen sponsors willen op die manier makkelijker met een interessante doelgroep in contact komen. Het is geen geheim dat ook tijdens deze conferentie de nodige contacten worden gelegd tussen bedrijven en potentiële nieuwe medewerkers.

Voor wie niet direct uit is op een nieuwe baan in dit deel van de security wereld blijft Hardwear.io uiteraard ook nog steeds interessant. Over de trainingen is geen onvertogen woord te lezen of horen. de kwaliteit is goed. Dat geldt ook voor het conferentie deel. Wat alle voorgaande jaren is gepresenteerd was zowel interessant, goed onderbouwd als relevant. Een reden te meer dus ook dit jaar weer naar Hardwear.io te gaan.

Mocht je geïnteresseerd zijn, maar een agendaprobleem hebben. In 2020 wordt wederom een nieuwe reeks trainingen  in Berlijn gegeven. Hardwear.io is per 2019 dus ook buiten Nederland actief.