persbericht: Box kondigt multizone opslagmogelijkheden voor Box Zones aan

Met de toenemende zorgen over compliancy en gegevensbescherming, inclusief de AVG, kunnen bedrijven er nu voor kiezen om hun gegevens wereldwijd in zeven verschillende Zones op te slaan

Amsterdam,  mei 2018 — Box, Inc. (NYSE: BOX), een toonaangevend bedrijf in cloud content management, heeft vandaag op Box World Tour Europe multizone ondersteuning voor haar vlaggenschip Box Zones aangekondigd. Gebruikers krijgen hierdoor de mogelijkheid hun gegevens in een van de zeven bestaande zones van Box op te slaan en hier naadloos vanuit één Box-omgeving mee te werken. Box Zones werd in 2016 voor het eerst geïntroduceerd en bracht een omwenteling op het gebied van cloud content management teweeg, doordat klanten voor het eerst de mogelijkheid kregen hun gegevens in een regio naar keuze op te slaan. Tegenwoordig hebben we te maken met veranderende en steeds complexere, wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van regelgeving en compliancy. Box maakt het voor bedrijven mogelijk om nog meer controle te hebben over de locatie van waar hun gegevens worden opgeslagen en biedt gebruikers een probleemloze samenwerkingservaring, ongeacht waar ze werken.

“Het bedrijfsleven heeft nog nooit zo een hoog tempo gehad. Tegelijkertijd zorgen wijzigingen in de regelgeving, zoals de AVG, en het voortdurend veranderende security landschap voor meer complexiteit, waardoor het steeds moeilijker wordt om een digitale werkplek in te richten waar werknemers over alle nodige informatie beschikken”, stelt Jeetu Patel, Chief Product Officer bij Box. “Ondersteuning voor meerdere zones voor Box Zones biedt ondernemingen de ideale oplossing. Niet alleen kunnen zij nauwkeurige beslissingen maken over het beheer en de opslag van hun gegevens wereldwijd, maar gebruikers krijgen ook nog eens dezelfde samenwerkingservaring die ze nu al bij Box hebben – waar zij of hun medebewerkers ook zijn gevestigd.”

Multizone ondersteuning voor Box Zones is het nieuwste toevoeging in het uitgebreide assortiment van Box aan beveiligings- en nalevingsoplossingen op bedrijfsniveau. Dit nieuwe product zorgt ervoor dat internationale organisaties, waaronder die in de meest gereguleerde branches, in staat zijn om inhoud veilig op te slaan, te beheren en eraan samen te werken in Box, terwijl tegelijkertijd aan de strengste vereisten op het gebied van naleving en regelgeving wordt voldaan.

Wereldwijd werken, lokaal opslaan met Box Zones
Ondersteuning voor meerdere zones voor Box Zones biedt klanten nog meer controle over waar hun gegevens zijn opgeslagen terwijl nalevingsvereisten in de wereld in een razendsnel tempo veranderen. Met ondersteuning voor meerdere zones voor Box Zones kunnen organisaties:

  • Risico’s beperken en tegemoetkomen aan vereisten voor gegevensbescherming, zoals de AVG. Organisaties hebben de mogelijkheid om een opslagzone toe te wijzen aan afzonderlijke gebruikers of één standaardzone voor de gehele organisatie, waarbij tegemoet wordt gekomen aan vereisten op het gebied van gegevenslocatie en naleving.
  • Flexibel inspelen op veranderende behoeften. Organisaties kunnen de aan gebruikers toegewezen zones op elke moment veranderen. De inhoud wordt automatisch naar de nieuwe zone overgezet zonder dat gebruikers toegang verliezen.
  • Wereldwijde zichtbaarheid en controle krijgen. Beheerders kunnen gegevens voor de gehele onderneming beheren vanuit één admin console, ongeacht het aantal zones dat een organisatie gebruikt.
  • Transparantie en inzicht verhogen. Realtime zelfservicerapportage biedt beheerders de mogelijkheid om rapporten over afzonderlijke gebruikers en hun toegewezen zone te downloaden vanuit de admin console voor eenvoudige auditing.
  • Beschikken over een probleemloze gebruikerservaring. Eindgebruikers kunnen nog steeds probleemloos samenwerken met collega’s, partners en leveranciers zonder zich zorgen te hoeven maken over waar hun gegevens zijn opgeslagen.

Ga voor meer informatie over Box Zones en de nieuwe ondersteuning voor meerdere regio’s over de hele wereld naar www.box.com/zones of de Box-blog. Box organiseert op 31 mei tevens een webinar over Box Zones. Meld u zich hiervoor hier aan.

Met Box bent u klaar voor de AVG
De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) treedt morgen, 25 mei 2018, in werking. Eerder dit jaar heeft Box de nieuwe zelfservice voor dataverwerking, Data Processing Addendum (DPA), uitgebracht die klanten helpt zich op de AVG voor te bereiden. Wanneer dit addendum elektronisch wordt ondertekend, kunnen gebruikers aan auditors bewijzen dat hun gebruik van Box voldoet aan de AVG-vereisten. Daarnaast is Box met Binding Corporate Rules, C5 en TCDP door de Europese autoriteiten voor gegevensbescherming erkend om zijn privacybescherming en bescherming van cloudgegevens, en is Box zeer goed in staat om klanten te helpen om zich voor te bereiden op de AVG. Box is tevens gecertificeerd onder de Cross-Border Privacy Rules (CBPR) van de Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC).

Beveiliging en naleving op bedrijfsniveau, overal waar u werkt
Box blijft toonaangevend in de branche met geavanceerde oplossingen voor ondernemingen, waarbij we de lat voor privacy en beveiliging in de cloud steeds hoger leggen. Naast voorbereiding op de AVG en Box Zones kunnen beheerders ook gebruikmaken van Box KeySafe voor meer controle over en zicht op gegevens en met Box Governance kunnen klanten voldoen aan gegevensretentiebeleid, tegemoetkomen aan overdrachtsverzoeken van elektronisch bewijsmateriaal, en gevoelige gegevens effectief beheren. Box is ook toonaangevend op het gebied van nalevingsnormen. Hierdoor kunnen klanten belangrijke branchevoorschriften naleven, zoals GxP, HIPAA, FINRA, FedRAMP en PCI DSS.

De toekomst van werk vormgeven op de Box World Tour Europe
24 mei kwamen honderden IT-leiders uit meer dan tien landen samen op Box World Tour Europe 2018 om de best practices te delen voor het aanvoeren van digitale transformatie in het bedrijfsleven. Aaron Levie, CEO van Box, gaf een keynote over de toekomst van werk. Daarnaast waren klanten van Box, waaronder Met Police, Virgin Trains, Apleona, Rémy Cointreau en Medair, aanwezig op het evenement en deelden hun perspectief op en inzicht in de toekomst van werk in het bedrijfsleven.

Prijzen en beschikbaarheid
Multizone ondersteuning voor Box Zones is vanaf vandaag beschikbaar voor alle Box-klanten, waaronder in Australië, Canada, Duitsland, Ierland, Japan, Singapore, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Ga voor meer informatie over de prijzen en beschikbaarheid van Box Zones naar.

###

Over Box
Box (NYSE:BOX) is het bedrijf voor contentmanagement in de cloud dat de werkwijze van bedrijven verandert door mensen, informatie en applicaties veilig met elkaar te verbinden. Box is in 2005 opgericht en ondersteunt wereldwijd meer dan 82.000 bedrijven, waaronder AstraZeneca, General Electric, P&G en The GAP. Box heeft haar hoofdkantoor in Redwood City, Californië, en vestigingen in de Verenigde Staten, Europa en Azië. Ga voor meer informatie over Box naar http://www.box.com/.