fundaments_logo zwart

Persbericht: Fundaments wint Dell Technologies Partner Awards 2020

fundaments_logo zwartOp donderdag 28 januari startte Dell Technologies om klokslag 16:30 uur de virtuele uitreiking van de Dell Technologies Partner Awards 2020. Eén van de genomineerden was Fundaments, Expert in Clouds, uit Enschede. Vol verwachting zat het hele Fundaments-team, allemaal thuis achter een eigen beeldscherm, te kijken naar de zenuwslopende uitreiking.

De Dell Technologies Partner Awards zijn een erkenning voor partners van Dell Technologies die het afgelopen jaar bijzondere prestaties hebben laten zien. Denk hierbij aan prestaties op het gebied van innovatie, kennisverdieping en het succesvol implementeren van oplossingen op basis van software- en hardware-oplossingen van Dell Technologies. Normaal komen honderden partners en klanten fysiek bijeen om hun successen te vieren en een blik op de toekomst te werpen. Dit jaar moest Dell Technologies op zoek naar een ander format. Ze kozen voor een virtuele uitreiking met een livestream op YouTube, zodat alle geïnteresseerden bij de uitreiking ‘aanwezig’ konden zijn. Anders dan anders, maar zeker niet minder spannend.

Fundaments Cloud Services Provider of the Year

Na een uur kwam dan eindelijk de verlossende bekendmaking en klonk er vanuit de huizen van alle Fundaments collega’s luid gejuig. Ze hebben te horen gekregen dat ze de grote winnaar zijn in de categorie: Cloud Services Provider of the Year. De andere genomineerden in deze categorie waren TrueServer, Solvinity en Leaseweb. Met het winnen van de award onderstreept Dell Technologies het vertrouwen in Fundaments als partner.

Larik-Jan Verschuren, CTO bij Fundaments: “We werken al meer dan 15 jaar samen met Dell Technologies, voor zowel server- als storage-oplossingen. Deze samenwerking is uitgegroeid tot een partnership. Samen met Dell Technologies kijken we naar het vinden van de juiste oplossing voor de eindgebruiker. Het Cloud Service Provider (CSP) programma is daarin de afgelopen jaren tot een zeer volwassen programma ontwikkeld. Met dit programma kunnen we op een hele mooie manier de digitale transformatie faciliteren. Zowel vanuit op de bedrijfslocatie gebruikte hardware, als de koppeling met Cloud-oplossingen.”

“Wij hebben ons met Fundaments de afgelopen tijd echt hierin onderscheiden. Niet alleen op het gebied van technologie, maar ook zeker over de commerciële- en marketing-as. Dit is beloond met de award voor Cloud Services Provider of the Year. Naast dat ik al heel erg trots ben op Fundaments als organisatie met al haar gedreven medewerkers. Deze prijs is natuurlijk ook een prachtige erkenning van het begrip partnership: één van de kernwaarden van Fundaments.”