masergy

Persbericht: Masergy breidt aantal Europese resellers fors uit

Masergy ziet het aantal resellers en kanaalpartners in zijn partnerprogramma snel groeien. De afgelopen twaalf maanden is het aantal Britse partners verdubbeld tot bijna 80. Het bedrijf wil aan het einde van dit financiële jaar samenwerken met tenminste 150 Europese partners en ligt op schema om dit doel te halen. Masergy is de toonaangevende provider van managed SD-WAN, cloudcommunicatie en beheerde beveiligingsoplossingen.

Op koers om het aantal Europese partners te verdubbelen

Masergy is vastbesloten om de groei van het aantal partners in Noord-Europa en Scandinavië verder uit te breiden. Daarbij concentreert Masergy zich nadrukkelijk op gedetailleerde accountanalyses, strategische bedrijfsplanning en gezamenlijke marketingprogramma’s met kanaalpartners. Partners krijgen trainingen (op locatie en virtueel) en kunnen met de product- en certificatieprogramma’s beschikken over de gespecialiseerde kennis en middelen die ze nodig hebben om de oplossingen voor zakelijke klanten van Masergy wereldwijd te verkopen en promoten.

Europese positie versterken

Masergy combineert technische uitmuntendheid met strategische ondersteuning voor partners in Europa onder leiding van EMEA Managing Director Steve Harrington. “We creëren mogelijkheden voor meer omzet voor onze partners en ondersteunen hen met nieuwe kansen voor het kanaal”, zegt Harrington. “Om dit succes vast te houden, hebben we onze Britse verkoopteams verdubbeld. Ook bouwen we de trainingsprogramma’s voor onze partners verder uit.”

Om de Europese positie verder te versterken, heeft Masergy recent David Fish aangetrokken in de rol van North Europe Sales Director. Fish gaat de commerciële relaties met partners en het aantal partners in Duitsland, België, Nederland en de Nordics verder uitbreiden.

Tranformation Tour

Masergy organiseert op 11 maart in Utrecht een relatie- en partnerevent in het kader van de ‘Transformation Tour’ die ook naar Nederland komt. Het doel van de tour is informatie te delen over de toonaangevende SD-WAN technologie en Masergy’s visie ‘Transform with Certainty’.

+++

Persuitnodiging Transformation Tour

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte welkom bij de Transformation Tour van Masery op 11 maart Van der Valk Utrecht. De bijeenkomst start om 15.00 uur en aanmelden kan via Masergy.