Technitelogo 500x500

Technite rond de jaarwisseling

Technite heeft dit jaar ruim 200 artikelen gepubliceerd. Dat is een stevige productie. De komende dagen zal het hier rustig blijven.
Mochten er tussentijds sensationele hacks, faillissementen of overnames plaatsvinden dan zal daar natuurlijk de rustfase voor onderbroken. Maar in principe is het voor nu even offline.

 

Wie tijd over heeft, zijn/haar kennis wil bijspijkeren en geen zin heeft om een boek te lezen is er natuurlijk CCC. Wie geen ticket heeft kunnen of willen aanschaffen zal via de live streams voldoende kunnen oppakken. De kwaliteit daarvan is altijd goed. Dat heeft als voordeel dat er geen kosten voor de reis naar Leipzig en hotelkosten zijn.

 

En wie medio januari de kriebels krijgt en behoefte heeft aan een nieuwsjaar bijeenkomst op niveau. De jaarlijkse ISOC receptie zal in Amsterdam plaatsvinden. Waar precies is nog onduidelijk. De NLNOG bijeenkomst staat voor die maand uiteraard weer gepland in Utrecht. Technite is daar zeker aanwezig.

 

 

 


Voor wie dat te vroeg in het jaar is biedt Hackerhotel uitkomst. Dat vindt wederom half februari plaats en belooft weer een druk weekend te worden.

 

 

(voor andere tech gerelateerde events zie https://www.all-tech-conferences.com)