HITB 2020 Amsterdam

Waarom zou Chantal Stekelenburg naar Hack in the Box (HitB) gaan?

Het is inmiddels definitief. Er zal in april  geen HitB2020  plaatsvinden.  Technite zou er voor het vijfde jaar verslag van doen. De internationale conferentie was wederom in het Amsterdamse Krasnapolsky hotel gepland.

Omwille van de volledigheid en het informeren van de lezers worden de resterende reacties van (beoogde) deelnemers nog wel geplaatst. Die informatie blijft valide, ook als Technite volgende jaar rond deze tijd weer over HitB  schrijft.

 

Technite heeft per mail deelnemers en sprekers vijf vragen voorgelegd. Vragen en antwoorden worden integraal  geplaatst. De volgende reactie is van Chantal Stekelenburg,  Head of Operations bij @zerocopter, nauw betrokken bij @wicca_NL for women in infosec en  #DC3120″.

Is dit de eerste keer dat je HitB Amsterdam bezoekt?
Dit wordt mijn derde keer HitB

Ben je alleen bezoeker of kom je ook omdat je een talk, presentatie,demo houdt?
Met WICCA (womenofwicca.nl) helpen we dit jaar mee met de organisatie van de Blackhoodie track op HitB.

Is er een onderwerp, lezing, demo waar je absoluut bij wil zijn? Zo ja welke en waarom?
Sowieso natuurlijk de Blackhoodie track. Altijd super interessante en uitdagende workshops door vrouwen voor vrouwen.

Waarom moet de lezer van dit artikel naar HitB komen?
Ze moeten naar HitB komen omdat het een conferentie is waarbij je heel veel hands-on workshops kan doen en dus echt kan leren en ervaring op kunt doen, de talks altijd relevant zijn en de haxpo altijd een gezellige plek om te netwerken.

Wat is HitB voor jou eerder leerzaam en interessant of eerder gezellig netwerken?
Beide,vorig jaar heb ik een blackhoodie training gedaan die super leerzaam was en ook zeker uitdagend! Maar het is natuurlijk ook altijd een feestje om iedereen weer te zien en nieuwe mensen te ontmoeten. De afterparty’s zijn altijd super gezellig!